Over ons

Bij Puur Passie gaan wij voor kwaliteit.

Dankzij onze pop-up restaurants kunnen wij onze keuken overal plaatsen en onze maaltijden ter plekke bereiden en serveren. Zo kunnen wij hoogwaardige en kwalitatieve maaltijden garanderen voor u en uw gasten.

Naast onze catering kunnen wij ook complete evenementen verzorgen voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of buurtfeest.

We zorgen daarbij niet alleen voor het eten, maar ook voor de aankleding van ruimtes, bediening en de algehele ervaring die u wilt bereiken. Bovendien is onze catering al een evenement op zichzelf. Bij ons concept ‘Wiener Haus’ gaat ons personeel bijvoorbeeld geheel gekleed in lederhosen en dirndls. En Italiaanse toeristen wanen zich in Italië door de Italiaanse koks die werken in onze Italiaanse keukens zoals de ‘Pizza alla Porta’ en ‘Vero Gusto’.

Voor andere horecabedrijven bieden wij food solutions en business-to-business aan.

Zo leveren wij maaltijdcomponenten, machines zoals de OperaPrima en Roboqbo, geven wij bedrijfsadvisering op maat via ons concept ‘Slimme Menukaart’ en kunnen wij nieuwe recepten ontwikkelen waarmee u zich kunt onderscheiden van andere bedrijven.

In het kort kunt u bij ons terecht voor:

  • Catering van kwalitatieve maaltijden met hoogwaardige ingrediënten voor een scherpe prijs.
  • Complete evenementenverzorging en entertainment.
  • Toelevering van maaltijdcomponenten en receptontwikkeling.
  • Levering van machines zoals de OperaPrima en Roboqbo.
  • Advisering van horecabedrijven via het concept ‘Slimme Menukaart’.

Bekijk snel onze concepten op de dienstenpagina en laat u verrassen door de mogelijkheden. Wij kunnen tevens onze concepten geheel afstemmen op uw (dieet)wensen en zodoende zorgen voor de ultieme ervaring bij uw gasten. Neem meteen contact op voor een vrijblijvende offerte!

Contact opnemen