Wiener Haus

Voor de liefhebbers van de Duitse cultuur leveren wij heerlijke schnitzels in stijl: ons personeel is geheel gekleed in lederhosen en dirndl om zo bij te dragen aan de echte Duitse cultuurbeleving! Uw gasten kunnen hun eigen menu samenstellen dankzij ons uitgebreid buffet.

Dit schnitzelmenu wordt op locatie geleverd als buffet via ons pop-up restaurant. Hierdoor kunnen gasten ter plekke kiezen wat zij willen en hun eigen menu samenstellen.

De schnitzel wordt ter plekke gepaneerd en gebakken, wat volgens ons de enige manier is om de perfecte schnitzel te bereiden. Gasten kunnen kiezen uit verschillende varianten zoals kalfsbovenbil, varkensfilet, kalkoen of vegetarisch.

Bij de schnitzel wordt verse friet en salade geserveerd. De salades worden uitgestald in een uitgebreid buffet. Er is daarbij keuze uit diverse sauscombinaties zoals een jägerschnitzel met champignonroomsaus, zigeunerschnitzel met paprikasaus of naturel met citroen.

Als toetje serveren wij rahmstrudel, een cheesecake in strudelvorm met naar keuze aardbeirabarber-, bosvruchten- of mangocampote en een strudel met chocoladenotenmix met karamelsaus. En natuurlijk mag de apfelschorle in dit Duitse menu niet ontbreken!

Uniek aan dit concept is tevens het stukje entertainment dat wij erbij leveren. Zo is ons personeel geheel gekleed in lederhosen en dirndl om bij te dragen aan de echte Duitse cultuurbeleving!