Vero Gusto

Italiaanse keuken met respect voor de tradities van de Italiaanse cultuur. Verse bereiding van maaltijden met geïmporteerde kwaliteitsproducten uit Italië. Kan worden aangeboden als walking dinner, buffet, diner of pop-up, eventueel in combinatie met een compleet Italiaans thema voor uw bruiloft of bedrijfsfeest.

Vero Gusto is Italiaans voor ware smaak. Wij doen deze leus eer aan door de Italiaanse gerechten op de juiste manier te bereiden waarbij alles draait om het vinden van die ware Italiaanse smaak. Hoe doen we dat?

We gebruiken de recepten van de Accademia Italiana Della Cucina. Deze Italiaanse academie zet zich al sinds 1953 in om de tradities van de Italiaanse cultuur, en dus ook de Italiaanse keuken, te waarborgen. Dit zie je niet alleen terug in de recepten die ze gebruiken, maar ook in de waarde die zij hechten aan het gebruik van kwalitatieve producten en de bereiding van hun maaltijden. En daar doen wij als Puur Passie aan mee door elke keer op zoek te gaan naar de juiste en beste ingrediënten.

De ingrediënten van onze Italiaanse keuken worden dan ook geïmporteerd uit Italië. Hiervoor werken wij samen met leveranciers zoals Novitalia Amsterdam en Mercato Italiano uit Heerhugowaard, en onze olijfolie importeren we zelf. We hebben zelfs twee Italiaanse koks in dienst die dankzij hun kookkunsten de Italiaanse traditie in ere houden.

Omdat we alles zo vers mogelijk willen bereiden, maken we geen gebruik van bijvoorbeeld voorverpakte sauzen. Bij Puur Passie maken we alles zoveel mogelijk zelf, van de bolognesesaus tot de ravioli aan toe.

Ons ‘Vero Gusto’-concept is echt een concept voor evenementen en kan aangeboden worden als: walking dinner, buffet, diner of pop-up restaurant. Zo kunnen wij via dit concept een compleet Italiaans thema aanbieden voor bijvoorbeeld uw bruiloft of bedrijfsfeest. Wij verzorgen naast de catering en bijvoorbeeld de bruidstaart ook de aankleding, styling, bediening enzovoort.

U kunt kiezen voor de klassieke Italiaanse keuken waarbij u lekker lang en gezellig kunt tafelen met de beroemde witte borden in plattelandse stijl. Of voor de moderne stedelijke variant waarbij we nog steeds respect hebben voor de tradities, maar ook begrijpen dat er meer snelheid en luxe gewenst is.