Roboqbo

De Roboqbo is een industriële foodprocessor die razendsnel kan koken en tot wel 860 liter aan jams, smoothies, ijs, soepen, en noem maar op kan produceren! Wij kunnen deze machine aan u leveren of samen met u recepten ontwikkelen voor uw bedrijf.

Met onze Roboqbo kunnen wij unieke recepten ontwikkelen voor uw bedrijf. Wij kunnen als ambassadeur van deze industriële foodprocessor via Klinkenberg Handelsonderneming demonstraties geven en u bijstaan in het gebruik ervan middels individuele uitleg op locatie en trainingen. 

De Roboqbo kan razend snel koken, onder vacuüm of druk, blenden en mengen, terugkoelen en reduceren. Hierdoor is de machine ook wel de snelste en meest betrouwbare zelfreinigende cutter cooker op stoom waardoor je tussen de 10 en 860 liter aan crèmes, jams, marmelades, purees, smoothies, soepen maar ook candiseren en noem maar op in zeer korte tijd kunt maken. 

Bent u enthousiast geworden en wilt u de samenwerking met ons aangaan? Neemt u dan contact met ons op! Bij Puur Passie gebruiken we met alle liefde onze expertise om samen met u recepten te ontwikkelen voor uw bedrijf en de maaltijdcomponenten via onze faciliteiten aan u te leveren. 

Wilt u meer informatie over de Roboqbo? Kijkt u dan eens op:

Roboqbo.it

Klinkenberg`s HandelsondernemingKlinkenberg.png

EVky4STXsAEnR3C.jpg