Pizza Scrocchio

Puur Passie kan u tijd en personeel uit handen nemen met onze unieke voorgemaakte pizzabodems. Deze bodem is speciaal door ons ontwikkeld in samenwerking met een Italiaans bedrijf, waardoor het zijn unieke eigenschappen behoudt na het invriezen en afbakken.

Komt u tijd en personeel tekort en wilt u toch pizza’s van hoge kwaliteit aanbieden? Puur Passie kan u daarmee helpen. Onze ‘Pizza Scrocchio’ is een verse en unieke voorgemaakte pizzabodem voor uw restaurant. Het enige wat u nog hoeft te doen is de pizza beleggen en afbakken.

De pizza scrocchio is een echte mysterie gemaakt van unieke deeg die nog niet eerder is vertoond. Het is een pizza met de look van een Napolitaanse pizza, is extreem krokant, flinterdun, en toch extreem luchtig en sappig. In samenwerking met een Italiaans bedrijf zijn we drie jaar bezig geweest om deze pizzabodem te ontwikkelen en kunnen daarom niet te veel kwijt over dit unieke concept.

De pizzabodem wordt gemaakt door onze specialisten, afgebakken, vervolgens ingevroren, en kan daarna weer opnieuw afgebakken worden in uw restaurant zonder zijn unieke eigenschappen en smaak te verliezen. Dankzij de speciale bodem kan deze pizza meteen uit de vriezer belegd worden en door zijn formaat past hij in elke normale oven. Ieder restaurant kan dus een uitmuntende pizza leveren in zijn eigen keuken!