Pizza alla Porta

Vers bereide pizza’s met een waanzinnige smaak. We gebruiken alleen hoogwaardige ingrediënten die geïmporteerd zijn uit Italië. Onze koks komen naar u toe met onze rijdende pizzeria en bereiden en bakken de pizza vervolgens recht voor uw neus.

Deze pizza doet zijn naam eer aan: met onze rijdende pizzeria komen wij bij u op locatie of voor de deur. Recht voor uw neus bereiden en bakken wij vervolgens de pizza. Verser kan niet!

Onze pizza’s zijn uniek en waanzinnig in smaak. Dit doen wij door extra zorg te besteden aan onze deeg en de ingrediënten. Onze deeg wordt 48 uur van te voren bereid, waardoor de eiwitten en gluten de tijd krijgen om zich te ontwikkelen. Doordat het deeg lang kan rijzen wordt de bodem licht verteerbaar en krijg je een heerlijke luchtige pizza. Voor onze deeg gebruiken wij eigen geïmporteerde moedergist uit Biga, Italië, waardoor de pizza een waanzinnige smaak krijgt.

Voor de bodem gebruiken wij tevens ingrediënten die we importeren uit Italië. Zo is de bodem bedekt met heerlijke Fior di Latte mozzarella en San Marzarno tomaten en de biologische Siciliaanse oregano nemen we zelf mee van de markt als we op vakantie gaan naar Italië.

Onze koks bereiden de pizza’s voor in Alkmaar en komen daarna naar u toe op locatie. Uw klanten kunnen vervolgens zelf aangeven hoe zij hun pizza willen hebben, die vervolgens vers wordt belegd en in de oven wordt afgebakken. Zo krijgt u dus meest verse en beste pizza van Nederland voor een scherpe prijs, recht voor uw neus!

Sinds kort leveren wij ook lasagne en tiramisu. Het is tevens mogelijk om uw gerechten vooraf te bestellen via:

bestellen.allaporta.nl