OperaPrima

Puur Passie is dealer van de exclusieve Italiaanse deegrolmachine OperaPrima. De machine kan zo’n 200 pizzabodems in één uur tijd produceren. Als u personeelstekort heeft of tijd wilt besparen, dan kan de OperaPrima een uitstekende uitkomst zijn.

Puur Passie is dealer van de exclusieve Italiaanse deegrolmachine OperaPrima. De machine doet precies wat een pizzaiolo met de hand doet en kan ongekend snel uitrollen met zo’n 200 pizza’s van aanzienlijke grootte in één uur tijd. De machine kan daarbij op gemakkelijke wijze de dikte van de korst regelen, waardoor klassieke, Romeinse en Napolitaanse pizza’s snel en eenvoudig te realiseren zijn.

Het gebruik van de machine is daarbij ook nog eens eenvoudig: plaats het deeg op de plaat en druk op start. De pizzabodem is binnen luttele seconden gereed. Ideaal dus voor nog onervaren personeel dat dankzij de machine toch een pizza kan maken in artisane stijl.

Als u personeelstekort heeft of tijd wilt besparen, dan kan de OperaPrima een uitstekende uitkomst zijn. Wij leveren de machine en geven demonstraties. Aangezien we dealer van dit merk zijn kunt u ook bij ons terecht voor service en uitleg.

Download Brochure

Opera Prima Lease