La Gelateria

Ons ambachtelijk schepijs won diverse prijzen. Wij durven ons dan ook met recht dé specialist in schepijs te noemen. Met onze unieke smaken, duurzame ingrediënten en pure bereiding zonder halffabricaten of ijsverbeteraars, kunt u heerlijk genieten van onze topkwaliteit ijs.

Puur Passie heeft z’n herkomst in het ambachtelijke schepijs. In 2000 wonnen wij de gouden ijscoupe en daarnaast wonnen wij meerdere nationale en internationale prijzen. Veel creatieve smaken zoals appeltaart, cakebeslag, stroopwafel, karamel zeezout, Minions en lemon curd, komen bij ons vandaan. Wij durven ons dan ook met recht dé specialist in ambachtelijk schepijs te noemen!

Het schepijs maken wij vers bij u op locatie met een ouderwetse bokvriezer, spatel en een moderne schepijsvitrine. Bij de bereiding gebruiken wij geen halffabricaten of andere ijsverbeteraars. We willen juist een zo puur mogelijke bereiding en werken daarom zoveel mogelijk met producten die een clean label hebben.

Voor onze roomijs gebruiken wij biologische volle jersey melk en room van onze leverancier Holtwick, Boer Kees. biologische suiker en johannesbroodpitmeel. Doordat ons ijs meer eiwitten en een hoog gehalte aan melkvet bevat, wordt de structuur van de kwaliteit beter zonder dat we daarvoor additieven hoeven toe te voegen. Ons sorbetijs bestaat uit veel fruit en wat suikerstroop. Meer niet. Daarbij maken wij yoghurtijs van Griekse yoghurt.

De diepe smaken van ons ijs proef je, omdat wij precies weten welke verhoudingen nodig zijn en hoe wij kwaliteit moeten leveren. En daar zijn we trots op!