High Bbq

Ons High BBQ levert de gezelligheid zoals u die gewend bent, maar dan met exclusieve vis- en vleesproducten van hoge kwaliteit. We gebruiken geen kant-en-klare producten of halffabricaten, maar bereiden alle producten vers waar u bij staat voor een scherpe prijs.

Met onze High BBQ krijgt u de gezelligheid van een barbecue, maar de luxe van een high diner. Wij gebruiken exclusieve producten zoals kreeft, reuze gamba, snow crab en verse coquilles. Daarbij maken wij onze eigen barbecueworsten met Duroc varkensvlees van onze leverancier De Heyde Hoeve. Daarbij heeft u ook keuze uit Iberico en pata negra spareribs en onze exclusieve haasbiefstukken van Oakey en Wingham reserve, Creekstone Prime of Rangers Valley, en onze Aussie Grain Fed burgers. Ook als u topkwaliteit Wagyovlees wilt dan kunt u bij ons terecht. Uiteraard bereiden wij dit alles op de juiste manier op onze verschillende typen barbecues.

Wij kunnen u dit exclusieve vlees leveren dankzij onze leverancier Hendriks Food, die ervoor zorgt dat wij alleen het beste vlees uit import geleverd krijgen. De dieren worden met respect en liefde behandeld, krijgen gebalanceerde voeding zonder toegevoegde hormonen en antibiotica en kunnen stressvrij grazen. U kunt bij Puur Passie dus zorgeloos genieten van duurzaam vlees van hoge kwaliteit.

Net zoals bij onze andere concepten werken wij ook bij onze High BBQ nooit met kant-en-klare producten of halffabricaten. Wij maken alles zelf en bereiden onze producten vers waar u bij staat. Hierdoor zijn de sauzen en salades die u bij het vlees krijgt afkomstig uit onze eigen keuken en altijd van hoogwaardige kwaliteit. En dit alles voor een scherpe prijs!