Evenementen

Bij Puur Passie kunt u terecht voor elke gelegenheid.

Of u nu een evenement organiseert op uw camping, een buurt- of bedrijfsfeest geeft, jarig bent of gaat trouwen, wij verzorgen uw evenement met catering van begin tot eind. Heeft u speciale wensen of diëten? Dat is voor Puur Passie geen enkel probleem. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Voor evenementen verzorgen wij naast de catering alle (feest)attributen.

Denk aan picknicktafels met stoelen, cadeaupakketten met bijvoorbeeld onze unieke ‘Chocolat Specials’, bruidstaarten, versieringen en aankleding van de (feest)ruimtes en springkussens voor de kinderen. Ook regelen wij met alle liefde de bediening via onze hospitality partner Proud to Serve in Heemskerk.

Daarbij zijn enkele van onze concepten zoals de ‘Wiener Haus’ al een evenement op zichzelf.

Ons personeel gaat geheel gekleed in lederhosen en dirndls en zorgen daarmee voor extra entertainment. En Italiaanse toeristen wanen zich in Italië door de Italiaanse koks die werken in onze Italiaanse keukens zoals de ‘Pizza alla Porta’ en ‘Vero Gusto’ en de algehele Italiaanse thema’s die wij bij u op locatie kunnen verzorgen.

Puur Passie is van alle markten thuis. Bekijk dus snel onze concepten of neem meteen contact op voor een vrijblijvende offerte voor evenementverzorging op maat.

Contact opnemen