Catering

Bij Puur Passie gaan wij voor kwaliteit.

Onze hoogwaardige ingrediënten komen van de beste nationale en internationale leveranciers en worden daarnaast geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. De biologische Siciliaanse oregano op de pizza’s van onze ‘Pizza alla Porta’-concept, kopen wij bijvoorbeeld rechtstreeks van de boeren als wij op vakantie gaan naar Italië. Voor het hoogwaardige ijs van onze ‘La Gelateria’ gebruiken wij biologische suiker en room en volle jersey melk van Weerribbenzuivel, een biologische veehouderij en ambachtelijke zuivelfabriek. En het topkwaliteit vlees van onze High BBQ is duurzaam geproduceerd met respect en liefde voor de dieren, zonder toegevoegde hormonen en antibiotica.

We nemen niet alleen de tijd om de beste ingrediënten te verzamelen en deze aan te bieden voor een scherpe prijs, maar bereiden onze producten ook vers op locatie.

Dankzij onze pop-up restaurants kunnen wij onze keuken overal plaatsen en onze maaltijden ter plekke bereiden en serveren. Zo kunnen wij kwalitatieve maaltijden garanderen voor u en uw gasten. Daarbij kunnen wij alle soorten catering aanbieden: van walking dinner en buffet tot high dining, en onze gerechten geheel afstemmen naar uw (dieet)wensen, passend bij elke gelegenheid.

Bovendien is onze catering al een evenement op zichzelf.

Bij ons concept ‘Wiener Haus’ gaat ons personeel bijvoorbeeld geheel gekleed in lederhosen en dirndls. En Italiaanse toeristen wanen zich in Italië door de Italiaanse koks die werken in onze Italiaanse keukens zoals de ‘Pizza alla Porta’ en ‘Vero Gusto’.